top of page
Om oss

Vår meditation

Stockholm Meditation är en ideell förening som har bedrivit vägledd meditation i Stockholm sedan 2011.

 

När du följer vårt program kommer du att upptäcka sanningens verkliga värld inom dig samt den inre glädje och frid som följer av att bli fri från distraherande tankar, oro och stress. Vår meditation är enkel att följa och passar alla oavsett ålder, bakgrund eller tidigare erfarenhet av meditation.


Som medlem har du tillgång till ett obegränsat antal vägledda meditationssessioner och personlig coaching. Våra erfarna guider ger dig enkla och tydliga instruktioner och hjälper dig med alla dina frågor. Vi har generösa öppettider sex dagar i veckan, vilket gör det möjligt för dig att meditera när det passar dig.


Utöver individuella sessioner kan våra medlemmar delta i de guidade gruppsessioner som hålls via Zoom flera gånger om dagen. Vi ordnar dessutom löpande gruppaktiviteter såsom hel- och halvdagsmeditationer, meditationshelger, promenadmeditationer m.m.


Vi har en mysig lokal på Gästrikegatan 8 i Stockholm dit man kan komma och få personlig vägledning av våra guider. Dessutom tillhandahåller vi guidade sessioner – individuellt och i grupp – online via Zoom.

Vår erfarenhet visar att det går jättebra att meditera online hemifrån; flera av våra medlemmar bor i andra länder och gör all sin meditation online. Möjligheten att meditera online är dessutom tidsbesparande och underlättar regelbundet deltagande.


Våra medlemmar är en positiv och öppensinnad skara människor som uppmuntrar och hjälper varandra på resan. Det finns alltid möjlighet att träffas och utbyta råd och erfarenheter på centret, på någon av våra gruppaktiviteter eller online. 


Låter det intressant? Boka in dig på en kostnadsfri prova-på-session så berättar vi mer!

Varmt välkommen till Stockholm Meditation!

Vår metod

Sluta trycka undan, börja tömma ut

Att trycka undan eller ignorera stress eller orostankar leder bara till att de kommer tillbaka förr eller senare.

Det vi behöver är en varaktig lösning.

Genom att tömma sinnet på negativa tankar, stress och oro sker en permanent förändring inombords.

Vår meditationsmetod är ett enkelt och effektivt sätt att lokalisera grundorsaken till inre smärta och bördor och släppa taget en gång för alla.

I takt med att vi tömmer sinnet, upptäcker vi gradvis att livet blir glädjefyllt och lättsamt. Oro försvinner, kapaciteten ökar och vi kan hitta kreativa lösningar i utmanande situationer.

Meditation och mindfulness kurser. Meditationshelg i Stockholm

Steg-för-steg

Anledningen till att vi bär på oro, stress, och olösta frågor är att vi lever inuti vår egenskapade sinnesvärld.

 

Det mänskliga sinnet består av karma, som är vårt levda liv, vanor nedärvda från förfäder samt vår kropp. Vårt mänskliga sinne är en (falsk) kopia av den verkliga världen.  

När du blir medlem hos Stockholm Meditation kommer vi att guida dig så att du ska kunna göra dig av med det falska sinnet. Vi har metoden för att kasta bort karman i sju steg. Därefter fortsätter vi med att göra oss av med vanorna och uppfattningen om vår kropp.

När du reflekterar över dig själv och tömmer ut den mänskliga sinnesvärlden, kan du upptäcka ditt sanna jag. Då kommer du inte att ha oro, stress eller obesvarade frågor. Du kan uppnå allt som du vill uppnå. 

Steg 1. Rensa karman
Steg 1 - Hågkomna tankar
Steg 2 - Bilder av mig själv och relationer
Steg 3 - Kroppen

Steg 4 - Kroppen och universum
Steg 5 - Kroppen och universum
Steg 6 - Alla mina tankar och känslor
Steg 7 - Hela sinnesvärlden
              Negativitet
              Alla tankar

Steg 2. Rensa nedärvda vanor

Steg 3. Rensa kroppen

bottom of page